De Zaanse Bierbox

€32,95
Levertijd: Direct af te halen

De Zaanse Bierbox

Let op: deze box kan alleen afgehaald worden. Verzending via de post is mogelijk tegen verzendkosten (€ 7,50).

Een doos vol Zaans lekkers met daarin speciaalbieren van Breugem, een heerlijk kaas- en notenpakket van Le Cockelon, een pakje gesneden Serranoham en een pakket met verschillende lekkere worstsoorten van La Cordobesa.

Een box van verenigde Zaanse ondernemers met daarin:

- Zoentje 6,2%: Het vlaggenschip; een fris Goud-amberkleurig bier. Frisser dan een lentebock en minder bitter dan een IPA. Door het gebruik van hopvariëteiten springt er letterlijk een perzik- en citrusfruitachtig karakter uit je glas.

- Tripel 8,3%:  Vol met aroma's van kruiden uit de gist met een fris citrusachtig karakter uit een mengsel van hopsoorten. Een intense en complexe Nederlandse tripel die toch makkelijk drinkt. 

- Session 3%: Een nieuw, fris biertje met slechts 3% alcohol. Dry-hopping met Grungeist hop geeft een unieke smaak met perzik- en passiefruittonen. Het vleugje citroenschil geeft een fris-droge afdronk.
   
- Lente Kus 7,3%: Een kopergeelkleurige, frisse ondergistende bock. Een traditionele lentebock met een zacht aroma. Breugem Saense Lentekus is een heerlijk soepel en subtiel voorjaarsbier. Elke slok is alsof het lentezonnetje je een kus geeft.

- Mooie gerijpte oude kaas uit de beemster van Cono Kaasmakers. Volromig en pittig, de ideale kaas voor bij speciaalbieren.

- Stevige boeren gatenkaas uitgerijpt in Zuid-Holland maar afgerijpt in Koog aan de Zaan. De vriendelijke begeleider bij lentebier

- Versgebrande notenmelange uit eigen keuken van Le Cockelon. Gezonde en volle mix om de borrelplank mee te completeren

- Originele salami cacciatore: typisch jagersworstje, lichtzout en hartig van smaak heerlijk bij speciaalbieren

- Een heerlijke milde fuet

- Ambachtelijke en lekker pittige Chorizo Burgos 

- Een pakje heerlijke gesneden Serranoham (deze jamon serrano is al vele malen bekroond met prestigieuze prijzen)

0 sterren op basis van 0 beoordelingen