De Kerstborrel én pakketcombi standaard

€57,87
Beschikbaarheid: Op voorraad (1000)
Levertijd: 1 week

Kerst: the time to sparkle! Verwen je medewerkers, jezelf of iemand anders met deze box vol met  lekkers! Gratis bezorgd op één adres bij afname van twintig stuks. Ga je dit jaar voor de veilige borrel vanuit huis? Trek je foute kersttrui aan, pak het borrel/kerstpakket uit en ga achter je laptop of tablet zitten. Schenk een lekker glaasje in en zet alvast wat lekkers uit het pakket klaar. Installeer Zoom en geniet samen, met hetzelfde pakket van een leuke online activiteit. Er zijn drie keuzemogelijkheden (maak een keuze kenbaar in het dropdownmenu):

- Pubquiz vanaf 20 personen): ga samen met je collega’s gezellig quizzen. Een ervaren quizmaster is online aanwezig bij jullie teamquiz en zorgt ervoor dat jij en je collega’s een leuke middag of -avond beleven.

- Pictionary (vanaf 20 personen): Maak de mooiste en gekste tekeningen om duidelijk te maken wat je uit moet beelden. Raad samen met jouw collega's de tekening van je teamgenoot. Teken binnen de tijd op het whiteboard in de online omgeving en win samen met jouw team de Pictionary quiz. Een online aanwezige quizmaster begeleidt het spel.

- Een online escaperoom (vanaf 10 personen): los jij het mysterie op samen met je collega's? Jullie spelen samen 'de Verloren Herinnering - Business Edition'. Een online escaperoom die speciaal ontwikkeld is voor een kortere spelduur en geschikt is om met veel mensen tegelijkertijd te spelen. Je ziet natuurlijk ondertussen de score van je collega's (die natuurlijk ver achter je liggen!). De speelduur is ongeveer 60 minuten. Willen jullie begeleid worden door een host die een introductie geeft, het spel begeleidt en eventueel hints geeft? Dit is in overleg mogelijk tegen meerprijs.

Op bestelling leverbaar vanaf december.

Het pakket bestaat uit:
- Een voucher met een inlogcode voor een online activiteit (zie boven)
- Een fles heerlijke rode Tempranillo Estaciones of twee Breugem biertjes
- Vers gebrande notenmix
- Een pittige chorizo van La Cordobesa
- Een kruidige salami van La Cordobesa
- een stukje Oude Spaanse schapenkaas
- Een heerlijke reep Zaanse melkchocolade van de Euforij
- Thuisbezorgd ineens op één adres in Nederland of, tegen verzendkosten, op huisadressen in Nederland

Prijs € 49,95 exclusief BTW. Vragen? Wij beantwoorden ze graag: 075-6164230.

 

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen