Culatello di Zibello D.O.P.

€299,00
Levertijd: 2 -3 weken

Deze ham staat bekend als de beste ham die Italië te bieden heeft. De ham wordt gemaakt in de veelal met mist overtrokken laaglanden in de omgeving van de rivier de Po. Dit klimaat is een bepalende factor in de rijping van de Culatello. Er zijn slechts 22 bedrijven gecertificeerd om deze bijzondere ham te maken. Alleen de achterhammen van varkens die geboren en getogen zijn in Lombardije en Emilia Romagna mogen hiervoor gebruikt worden. De hammen mogen ook alleen volledig met de hand gemaakt worden volgens eeuwenoude traditie om de kwaliteit te garanderen. De rijpingstijd bedraagt minimaal 12 maanden en alleen het beste deel van de ham wordt gebruikt. Dit is niet zomaar een ham, dit is la dolce vita! Culatello di Zibello weegt ongeveer 4,5 kilo.

Ingrediënten: varkensvlees, zout, specerijen, conserveermiddel E252.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »