Breugem's Bar Box

€29,50
Levertijd: Direct af te halen

In de Zaanstreek bezorgen wij op werkdagen (maandag tm vrijdag, m.u.v. feestdagen). Wij bezorgen tussen 12.00 uur en 17.30 met eigen vervoer. Wij kunnen helaas geen exacter tijdstip aangeven. Wanneer u kiest voor 'pick-up point' staat de box voor u klaar tussen 12.00 uur en 17.00 uur. Afhalen is alleen mogelijk op werkdagen. Graag in het opmerkingenveld (bij de betaalstap) aangeven voor welke zaterdag u toegang wilt tot de online bar.

Brouwerij Breugem's Online Bar is een unieke online beleving en een perfecte tijdsbesteding tijdens deze donkere winteravonden. Met jouw avatar kun je je vrijuit te bewegen in de online wereld (video)chatten met andere gasten van de online kroeg. Dit pakket bevat o.a. toegang tot de online bar en alles wat je nodig hebt voor tijdens de bierproeverij. In de online omgeving kun je o.a. pokeren of chillen op het strand. Geniet samen met je vrienden of collega's van deze online ervaring! Dit pakket van verenigde Zaanse ondernemers bevat:

- Online toegang tot Breugem's Bar op zaterdag tussen 20.00 uur en 00.00 uur (voor groepen vanaf 20 personen zijn op afspraak ook andere dagen/tijden mogelijk)
- Bierproeverij onder begeleiding van onze biersommelier
- Flesje Breugem Wintergloed
- Flesje Breugem Saense I.P.A.
- Flesje Breugem Saense Tripel
- Flesje Breugem Zoentje
- Een pittige chorizo aperitivo van La Cordobesa
- Gemengde nootjes van Le Cockelon

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen